NICE TO MEET YOU!

NICE TO MEET YOU!

Daily Seven is the new fashion label for the brave and beautiful tot en met 6 jaar. Uit de brand family van United Brands. Met Indian Blue Jeans en Rellix als big brother and sister, weet deze nieuwkomer dus wel wat er te koop is in de wereld. Er komen 2 collecties, te weten: ‘Daily7Kids en ‘Daily7 Newborn’. We trappen af met de Daily7Kids Collection in de maat 74-128  voor Autumn Winter 2021/22.


De collectie van Daily7Kids bestaat uit een zeer gevarieerde collectie met een Scandinavische cleane twist en een grote diversiteit aan styles en fancy stoffen, zoals mousseline cotton, velours, printed wovens, checks en stripes. Hiermee ben je verzekerd van een unieke look!
Warme stoffen en kleuren is hét cozy gevoel dit najaar en dat is kenmerkend voor de collectie.
Oversized sweats is de nieuwe must have voor de cool en trendy little folks. Perfect for every mood!

Voor de echte kleine trendsetter is de Tie dye in sweat hoody, crewneck, dress en jogpants één van onze favorites dit seizoen!  Om de little beauties echt stylish te laten voelen hebben we een velvet Tie dye flared pants en col tee. The bolder, the better!

Ook biedt de collectie enkele stoere jeans in skinny en flared. Wassingen uiteenlopend van Blue naar Grey, allen in een zachte stretch kwaliteit.

 

This is a green message!
Daily7kids Draait om het verschil te maken en de wereld verbeteren! Wij vinden het belangrijk om bewust te zijn van mogelijke effecten op het milieu. Daarom zijn onze Jerseys en french terry gemaakt van biologisch katoen. Green is the new black!

Keywords: Scandinavian twist, Checks, Fancy printed wovens, Tie Dye, mousseline cotton

Key colors: Brick Dust, Brown Sugar, Army, Bordeaux en Navy

In same category


Related by tags