We helpen je graag!

Hieronder vind je de lijst met onze veel gestelde vragen. We hopen je zo volledig te kunnen helpen. Mocht je verder nog een vraag hebben kun je deze insturen via het contact formulier.

Kan ik mijn gekochte artikelen retour sturen?

Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Hoe stuur ik mijn gekochte artikel retour en wat zijn de voorwaarden?

Wij accepteren enkel ongedragen en/of ongewassen kleding. Alle artikelen moeten voorzien zijn van de aangehechte, originele kaartjes en labels. Gebruik de originele verpakking om het artikel retour te sturen.

Vul het bijgevoegde retourformulier in en stuur deze mee met het pakket. Het pakket dient op eigen kosten retour gestuurd te worden naar Graafsebaan 137 5248 NL Rosmalen. Zorg ervoor dat je de track en trace code bewaard, zo kan je altijd zien waar je pakketje op dat moment is.

Wanneer wordt mijn aankoopbedrag teruggestort?

Na ontbinding van de overeenkomst wordt het aankoopbedrag en de verzendkosten (bij het retourneren van de volledige bestelling) uiterlijk binnen 14 dagen op jouw rekening gestort. Retourkosten worden niet vergoed.